GEVULDE MINESTRONE
1½ liter groentebouillon
200 gram passata (gezeefde tomaten)
600 gram Italiaanse roerbakgroenten
400 gram cannellinibonen of witte bonen
150 gram kleine pasta
4 eetlepels groene pesto
50 gram Parmezaanse kaas of oude kaas, geraspt
Verhit de bouillon in een soeppan. Voeg de gezeefde tomaten, groenten en bonen toe en breng aan de kook.
Voeg de pasta toe en kook deze in 10 minuten gaar in de soep. Breng op smaak met zout en peper. Schep de minestrone in kommen. Serveer met een lepel pesto en bestrooi met de kaas.
4 personen
voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : maaltijdsoep
bron : Boodschappen april 2023
dinsdag 25 april 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten