KIPFILET IN CHIPSKORSTJE
2 eetlepels bloem
1 ei
1 eetlepel mosterd
50 gram paprikachips
1 eetlepel paneermeel
2 kipfilets à 125 gram
Op bord bloem strooien. In diep bord ei loskloppen met mosterd. Met deegroller chips verkruimelen. In ander diep bord chips en paneermeel door elkaar scheppen. Kip achtereenvolgens door bloem, eimengsel en chipsmengsel wentelen. Op bord leggen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
In magnetron kip verhitten (100%, 1½ - 2 minuten). Keren. Gaar laten worden (100%, 1½ - 2 minuten) . Lekker met gebakken aardappelen en andijvie.
2 personen
voedingswaarde : 440 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 5 minuten
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip april 1988
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten