GARNALENCOCKTAIL MET VENKEL
1 kleine venkelknol
1 tomaat
zout
2 eetlepels Culinaise
1 eetlepel yoghurt
(1/2 eetlepel Pernod of Ricard)
peper
100 gram grote Noorse garnalen
Maak de venkel schoon en snijd hem in stukjes. Kook de venkel 5 minuten in weinig water met zout. Laat hem afkoelen. Snijd de tomaat in stukjes. Roer een sausje van de Culinaise, de yoghurt, (de Pernod,) zout en peper. Spoel de garnalen af.
Schep de venkel, de tomaat en de garnalen door elkaar. Schep het garnalenmengsel in 2 coupes. Schenk het sausje erover en garneer met venkelgroen.
2 personen
voedingswaarde : 120 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Menu 20 april 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten