KWARKSOES MET GARNALEN
¼ pak soezenmix
150 gram gepelde Hollandse garnalen
1 bakje kwark à 250 gram
1 pakje Mon Chou à 100 gram
½ deciliter witte wijn
1 eetlepel dille
1 eetlepel peterselie
zout
peper
Oven voorverwarmen op 225°C. Bakplaat invetten. In kom soezendeeg maken. Met lepel 4 hoopjes deeg op bakplaat leggen. In midden van oven soezen in 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Op taartrooster laten afkoelen. In zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In kom doen: kwark, Mn Chou, wijn, dille, peterselie, zout en peper. Door elkaar roeren. 50 Gram garnalen erdoor scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Soezen halveren. Rest van garnalen over soezenbodems verdelen. Kwarkmengsel erop scheppen. Kapjes erop zetten.
4 personen
voedingswaarde : 230 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 40 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip april 1981
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten