PEPERMAKREELSALADE
4 eetlepels olie
1 eetlepel rode wijnazijn
1 theelepel Dijonmosterd
1 theelepel honing
1 eetlepel dille (vers of diepvries)
zout
peper
250 gram pepermakreelfilet
1 zakje gemengde salade
2 eetlepels kappertjes
Tot sausje roeren: olie, azijn, mosterd, honing, dille, zout en peper. Makreel in stukjes verdelen. Op 2 borden salade schikken. Makreel erop leggen. Sausje erover schenken. Kappertjes erover strooien. Geef er geroosterd brood met boter bij.
2 personen
voedingswaarde : 445 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Tip Culinair augustus 1993
zondag 14 augustus 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten