PARMEZAANSE KIP
2 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper
1 theelepel majoraan
2 kipfilets (enkele)
25 gram geraspte Parmezaanse kaas
1 mozzarellakaasje in plakjes
Grill voorverwarmen. Olie, zout, peper en majoraan door elkaar kloppen. Kipfilets ermee bestrijken. Vlak onder grill kip 8 minuten grilleren, halverwege keren. Kip op borden leggen. Parmezaanse kaas erover strooien. Mozzarella erop leggen. Peper erboven malen. Vlak onder grill kaas in 4 minuten laten gratineren. Geef er gebakken tomaat met basilicum en (Italiaans) brood bij.
2 personen
voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Parma, Emilia-Romagna, Italië
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip Culinair augustus 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten