GESTOOFDE PADDENSTOELEN
500 gram fijngesneden Chinese paddenstoelen
2 eetlepels olie
zout
1 gehakte ui
2 theelepels sojasaus
1½ eetlepel rijstwijn
2 theelepels suiker
2 theelepels zetmeel
Bak de ui met weinig zout 2 minuten in olie. Voeg er de paddenstoelen, de sojasaus, de rijstwijn en de suiker aan toe. Stoof op een laag pitje gedurende 5 minuten. Maak een papje van het zetmeel met water en roer dit door het mengsel. Laat nog 3 minuten stoven.
2 personen
voedingswaarde : 140 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : China
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Chinese keuken (Eenvoudig en lekker) / Marlies Sauerborn
woensdag 1 juni 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten