LIMOENSOEP
2 theelepels limoenschil
¼ kop vers geperst limoensap
1 middelgrote jalapeñopeper, zonder zaadjes en grof gesneden
2 komkommers, 15 - 20 centimeter lang, geschild, zonder zaadjes en grof gehakt
2 koppen ontpitte witte druiven
¾ kop grof gehakte sjalotten
¼ kop verse koriander
½ kop grof gesneden groene paprika
¼ kop goudkleurige tequila
dunne plakjes limoen voor de garnering
Pureer in een foodprocessor of een blender alle ingrediënten behalve de laatste twee. Doe het in twee keer, waarbij je steeds de helft van het limoensap gebruikt. In de ijskast laten afkoelen. De tequila toevoegen, goed mengen en in gekoelde bakjes of kommen opdienen. Garneren met plakjes limoen.
4 personen
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : soep
bron : Koken met citrus / Ford Rogers
maandag 24 mei 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten