BAKBOKKING MET UI EN BACON
4 bakbokkingen
1½ eetlepel citroensap
4 eetlepels boter of margarine
1 ui
4 kleine tomaten
4 plakken bacon
2 eetlepels dille
Vis besprenkelen met citroensap. In koekenpan boter verhitten. Vis 3 minuten aan elke kant goudbruin bakken. Schaal voorverwarmen. Ui pellen en in ringen snijden. Tomaten wassen. In braadpan in 1 minuut bacon uitbakken. Ui toevoegen en 3 minuten zachtjes meebakken. Vis op warme schaal leggen. In bakvet van vis dille en tomaat 1 minuut zachtjes bakken. Garneren met ui, bacon en tomaat.
Groentetip: witte koolsalade met appel.
4 personen
voedingswaarde : 400 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip februari 1981
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten