GROENTE-BACONROLLETJES MET HONINGSAUS
2 deciliter honing
½ deciliter Japanse sojasaus
½ deciliter water
200 gram groene asperges
75 gram wortel
100 gram shiitake
10 dunne plakjes bakbacon
chilisaus
2 Deciliter honing verwarmen, ½ deciliter Japanse sojasaus en ½ deciliter water toevoegen en 5 minuten zachtjes koken. Oven voorverwarmen op 250°C. 200 Gram groene asperges, in stukjes en 75 gram wortel, in reepjes 8 minuten koken. Asperge, wortel en 100 gram shiitake (in reepjes) over 10 dunne plakjes bakbacon verdelen en bacon strak oprollen. Rolletjes in ovenschaal in oven 7 minuten bakken. Rolletjes met honingsaus bestrijken en in oven nog 10 - 15 minuten bakken. Serveren met chilisaus.
Voor 10 stuks
voedingswaarde : 120 kcal per stuk
bereidingstijd : 45 minuten
gebied : Sydney, Australië
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Tip Culinair november 1996, Special wereldhapjes
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten