AARDAPPEL-FETATAART
1 ui, fijngesneden
2 theelepels rozemarijnnaaldjes
2 teentjes knoflook, geperst
4 eetlepels olijfolie
6 aardappelen, in dunne plakjes geschaafd
1½ deciliter melk
100 gram feta, verkruimeld
zout
peper
Oven voorverwarmen op 180°C. Ui, rozemarijn en knoflook 5 minuten bakken in olie. Uimengsel mengen met aardappelen, melk, feta, zout en peper en in vorm scheppen. Taart in midden van oven 1 uur bakken tot aardappelen gaar zijn. Taart uit vorm nemen en warm of koud serveren.
8 personen
voedingswaarde : 150 kcal p.p.
bereidingstijd : 75 minuten
gebied : Dublin, Ierland
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Tip Culinair november 1996, Special Wereldhapjes
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten