LAUWWARME SALADE MET SHOARMAVLEES
100 gram shoarmavlees (of gemarineerd lamsvlees)
1 tomaat
2 augurkjes
2 eetlepels olie
½ zakje gemengde sla
2 eetlepels vinaigrette
versgemalen peper
Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Snijd de tomaat in partjes. Snijd de augurkjes in plakjes.
Verhit de olie in een koekenpan met een antiaanbaklaag. Roerbak het vlees kort. Laat de tomaat en de augurk kort meebakken. Verdeel de sla over een bord en bedruppel met de vinaigrette. Schep er het warme vleesmengsel op en maal er wat peter over.
Eet de lauwwarme salade met een warm broodje of geroosterd brood. Wie wil zet de tomatenketchup op tafel.
1 persoon
voedingswaarde : 418 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Boodschappen november 1999
zaterdag 21 november 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten