MAÏSSALADE
½ literblik maiskorrels
1 groene paprika
2 tomaten
1 krop sla
4 eetlepels vinaigrettesaus
2 eetlepels sherry
5 gevulde olijven
In zeef maïs laten uitlekken. Paprika wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. Sla wassen, uitslaan en in stukjes scheuren. In kommetje vinaigrettesaus en sherry door elkaar roeren.
In schaal doen: maïs, paprika, tomaat en sla. Vinaigrette-sherrysaus erover schenken. Voorzichtig omscheppen. Garneren met olijven.
4 personen
voedingswaarde : 170 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 5 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip oktober 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten