PASTA PRIMAVERA (GROENE SPAGHETTI MET LENTEGROENTEN)
1 rode paprika
1 kleine courgette
250 gram groene asperges
1 teentje knoflook
125 gram champignons
15 gram verse peterselie
3 eetlepels (olijf)olie
zout
250 gram spaghetti aglio & basilico (groene spaghetti)
2 eetlepels pijnboompitten
2 druppels tabasco
Paprika wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen. Paprika in blokjes snijden. Courgette wassen en in plakken snijden. Asperges schuin in stukken van 3 centimeter snijden. Knoflook pellen. Champignons schoonvegen, plakje van steel snijden en champignons in vieren snijden. Peterselie fijnhakken. In pan ruim water aan de kook brengen. In wok olie verhitten. Asperges 1 minuut al omscheppend bakken. Courgette, paprika en champignons toevoegen, knoflook erboven uitpersen en al omscheppend 3 minuten roerbakken. Intussen zout en spaghetti aan kokend water toevoegen en al dente koken. Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Groentemengsel op smaak brengen met tabasco.
4 personen
voedingswaarde : 385 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : veganistisch gerecht
bron : Pasta (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee-van der Heijden
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten