maandag 11 mei 2020

Salade met gevuld pitabroodje

SALADE MET GEVULD PITABROODJE

2 pitabroodjes
1 eetlepel vloeibare honing
120 gram zachte geitenkaas (Chèvre de Bellay)
2 tomaten
100 gram gemengde salade
100 gram tzatziki
25 gram pijnboompitten


Oven voorverwarmen op 175°C. Pitabroodjes opensnijden, insmeren met honing en vullen met kaas. Broodjes in 8 minuten afbakken. Intussen tomaten wassen, halveren en helften in partjes snijden. In kom tzatziki losroeren en 1 eetlepel water. Salade en gesneden tomaat rond midden van één bord verdelen.
Koekenpan verhitten en pijnboompitten in 1 minuut onder voortdurend roeren bruin roosteren. Tzatziki over salade scheppen. Pijnboompitten over salade strooien en broodjes in midden van bord leggen.

1 persoon

voedingswaarde : 925 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Allerhande mei 1999

Geen opmerkingen: