SALADE MET GEVULD PITABROODJE
2 pitabroodjes
1 eetlepel vloeibare honing
120 gram zachte geitenkaas (Chèvre de Bellay)
2 tomaten
100 gram gemengde salade
100 gram tzatziki
25 gram pijnboompitten
Oven voorverwarmen op 175°C. Pitabroodjes opensnijden, insmeren met honing en vullen met kaas. Broodjes in 8 minuten afbakken. Intussen tomaten wassen, halveren en helften in partjes snijden. In kom tzatziki losroeren en 1 eetlepel water. Salade en gesneden tomaat rond midden van één bord verdelen.
Koekenpan verhitten en pijnboompitten in 1 minuut onder voortdurend roeren bruin roosteren. Tzatziki over salade scheppen. Pijnboompitten over salade strooien en broodjes in midden van bord leggen.
1 persoon
voedingswaarde : 925 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Allerhande mei 1999
maandag 11 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten