GNOCCHI AL RADICCHIO GRATINATO CON TALEGGIO
2 uien
6 ansjovisfilets in olijfolie, afgespoeld, drooggedept
3 eetlepels olijfolie
700 gram radicchio (2 kroppen)
500 gram gnocchi (gedroogd)
100 gram taleggio, in dunne plakjes
Snijd de ui en ansjovisfilets fijn. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de ui met de ansjovisfilet 3 minuten. Maak intussen de radicchio schoon en snijd in reepjes.
Schep de radicchio door de ui en smoor in 8 - 10 minuten zacht. Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen gaar. Verwarm de ovengrill voor.
Giet de gnocchi af. Meng de gnocchi met de radicchio in een ovenschaal. Verdeel de taleggio erover.
Schuif de gnocchi 2 - 3 minuten onder de hete ovengrill, tot de kaas is gesmolten en lekker ‘bubbelt’
4 personen
voedingswaarde : 426 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Delicious. maart 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten