WIENER SCHNITZEL
1 ei
2 magere kalfslapjes
zout
4 eetlepels paneermeel
25 gram boter of margarine
2 schijfjes citroen
2 opgerolde reepjes ansjovisfilet
kappertjes
1 Ei en 1 eetlepel water loskloppen. 2 Magere kalfslapjes bestrooien met zout. Eerst door ei halen, dan door 4 eetlepels paneermeel wentelen. 25 Gram boter of margarine verhitten. Vlees in 6 minuten gaar bakken, halverwege keren. Garneren met 1 schijfje citroen, 1 opgerold reepje ansjovisfilet en kappertjes.
2 personen
voedingswaarde : 280 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Wenen, Oostenrijk
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip Culinair november 1992
donderdag 21 november 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten