LEKKERBEKJE MET GEMBER-MOSTERDSAUS
4 lekkerbekjes
1 citroen
1 ui
2 eetlepels bakgember
1½ eetlepel grove mosterd
4 eetlepels abrikozenjam
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Alle ingrediënten klaarzetten. Lekkerbekjes op rooster leggen. Met lekbak eronder in midden van grill schuiven. Vis 5 Minuten aan elke kant verwarmen. Citroen halveren. 1 Helft uitpersen, andere helft in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. In steelpan doen: citroensap, bakgember, mosterd, abrikozenjam en ½ deciliter water. Door elkaar roeren. 2 Minuten verwarmen. Vis op schaal leggen. Gember-mosterdsaus erover verdelen. Vis garneren met plakjes citroen en uiringen.
Groentetip: kropsla met wortel.
4 personen
voedingswaarde : 390 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip september 1981
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten