EENDENBORST ‘VERBODEN VRUCHT’
600 gram eendenborst
400 gram gekookte bruine bonen (bijvoorbeeld kidneybonen)
100 gram boter
1 fles Hoegaarden ‘Verboden vrucht’
zeezout
versgemalen peper
2 takjes koriander
20 gram gemalen koffie
Braad de eendenborst in de oven tot het vlees rosé is. Warm de bonen op en verdeel ze over de borden. Leg hierop dunne plakjes eendenborst. Laat het bonennat inkoken, klop op met boter en leng aan met Hoegaarden ‘Verboden vrucht’ tot de gewenste dikte. Breng op smaak met peper en zout. Schep de saus over de eendenborst en garneer met gehakte koriander en koffie.
Warm serveren.
4 personen
gebied : België
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Vandaag Belgisch / Jacques Morleghem
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten