OMELET MET SALADE
10 eetlepels olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
1 eetlepel balsamicoazijn
zout
peper
3 geroosterde paprika’s (pot), grofgesneden
3 pomodori tomaten, in plakken
3 eetlepels fijngesneden basilicum
8 eieren
4 eetlepels slagroom
6 eetlepels fijngesneden bieslook
8 mooie groene slabladeren, bijvoorbeeld Romeinse bindsla
Dressing kloppen van 6 eetlepels olie, wijn- en balsamicoazijn, zout en peper. Dressing mengen met paprika, tomaat en basilicum. Eieren loskloppen met slagroom, zout, peper en bieslook. In kleine koekenpan steeds in beetje olie van eimengsel 4 omeletten bakken. Omeletten op borden leggen, sla en paprikamengsel erover verdelen.
Lekker met warm Turks brood.
4 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 40 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip Culinair maart 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten