QUESADILLAS MET PITTIGE LINZEN
1 sjalotje
1 teentje knoflook
150 gram uitgelekte geflambeerde paprika’s (pot)
2 ontvelde tomaten zonder zaadjes
2 eetlepels grofgesneden jalapeñopepers (potje)
2 takjes munt
4 takjes koriander
100 gram verkruimelde fetakaas
400 gram grof gepureerde uitgelekte linzen (blik)
zout
peper
4 grote flour tortilla’s
blaadjes rucola
1 Sjalotje, 1 teentje knoflook, 150 gram uitgelekte geflambeerde paprika’s (pot), 2 ontvelde tomaten zonder zaadjes, 2 eetlepels grofgesneden jalapeñopepers (potje), 2 takjes munt en 4 takjes koriander fijnsnijden. Mengen met 100 gram verkruimelde fetakaas, 400 gram grof gepureerde uitgelekte linzen (blik), zout en peper. In droge koekenpan 4 grote flour tortilla’s aan beide zijden 1 minuut roosteren. Linzenpuree over tortilla’s verdelen, garneren met blaadjes rucola en in punten gesneden serveren.
4 personen
voedingswaarde : 300 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Mexico
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip Culinair maart 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten