PEREN MET ROQUEFORT
½ eetlepel rode wijnazijn
zout
peper
2 eetlepels olijfolie
½ eetlepel walnootolie
2 rijpe peren
100 gram roomkaas
50 gram verkruimelde roquefort
1 eetlepel grofgehakte walnoten
Dressing kloppen van ½ eetlepel rode wijnazijn, zout, peper, 2 eetlepels olijfolie en ½ eetlepel walnootolie. 2 Rijpe peren halveren, klokhuis eruit scheppen en peren ietwat uithollen. Uitgeschepte peer mengen met 100 gram roomkaas, 50 gram verkruimelde roquefort, zout en peper. Kaasmengsel in halve peren scheppen. 1 eetlepel grofgehakte walnoten erover verdelen en dressing erover sprenkelen.
4 personen
voedingswaarde : 375 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip Culinair maart 1998
zaterdag 30 maart 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten