SALADE MET TONIJN EN ARTISJOKKEN
1 blikje tonijn op olie, losgemaakt
1 blik artisjokharten, uitgelekt, in kwarten
2 grote tomaten, zonder zaadlijsten, in plakken
½ rode peper, zonder zaadlijsten, in reepjes
½ rode ui, in dunne ringen
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
zout
Verdeel de artisjokharten over 4 borden.
Schep er laag voor laag de tomaat, peper en uiringen op.
Maak een dressing van olie, citroensap en zout en besprenkel de salade hiermee.
Verdeel de tonijn over de salade.
4 personen
voedingswaarde : 170 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : salade
bron : Salades : 50 Recepten voor een frisse, gezonde maaltijd / Francis van Arkel
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten