FOREL MET AMANDELEN
4 forellen (800 gram)
zout
peper
2 eetlepels bloem
125 gram boter of margarine
35 gram amandelschaafsel
1 citroen
Forellen afspoelen en met keukenpapier droogdeppen. In diep bord bloem zeven, zout en peper doormengen. Forellen door bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. Boter verhitten en forellen in 12 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren. In droge koekenpan amandelen goudbruin roosteren. Op keukenpapier uit laten dampen. Citroen in vieren snijden. Forellen op borden leggen. Garneren met amandelen en citroen.
Serveren met aardappelpureetorentjes.
4 personen
voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Vis (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee
maandag 7 mei 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten