GEGRATINEERD BROODJE GARNALEN
100 gram Noorse garnalen
2 harde bruine broodjes
1 grote tomaat
¼ courgette (50 gram)
versgemalen peper
2 plakken Edammer kaas à 25 gram
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In zeef onder koud stromend water garnalen afspoelen. Goed laten uitlekken. Broodjes halveren. Onderste helft in een platte ovenschaal leggen. Tomaten wassen en in plakken snijden. Courgette wassen en kroontje verwijderen. In plakjes snijden. Achtereenvolgens over onderste helft van broodje verdelen: tomaat, courgette en garnalen. Bestrooien met peper. Kaas erop leggen. Vlak onder grill in 2 minuten goudbruin grilleren. Broodjes op 2 bordjes zetten. Kapjes er weer op leggen.
Lekker met witlofsalade.
2 personen
voedingswaarde : 250 kcal p.p.
bereidingstijd : 12 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip januari 1984
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten