PAIN COMPLET MET DANISH BLUE EN TOMAAT
1 grote vleestomaat
100 gram Danish Blue
1 pain complet
Oven voorverwarmen op 225°C. Tomaat wassen en halveren. Helften elk in 10 dunne plakken snijden. Kaas in 10 stukjes snijden. Pain complet in breedte tien keer schuin tot op 1/3 van de hoogte insnijden. In elke insnijding telkens 2 plakjes tomaat steken, hiermee beginnen aan uiteinden. In insnijdingen aan beide uiteinden van het brood 1 plakje tomaat steken, anders gaat pain complet te ver open staan. Tussen plakjes tomaat telkens 1 stukje kaas steken. In midden van oven pain complet in 15 minuten afbakken. Op taartrooster 15 minuten laten afkoelen. Pain complet in lengte in 8 sneetjes snijden.
Serveren bij omelet en gemengde groene salade.
4 personen
voedingswaarde : 335 kcal p.p.
bereidingstijd : 45 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Allerhande januari 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten