dinsdag 29 augustus 2017

Turks brood gevuld met salade (Turkije)

TURKS BROOD GEVULD MET SALADE

1 Turks brood (400 gram)
125 gram kipfilet fumé
150 gram (geiten)kaas met kruiden
1 bakje venkelrauwkost
1 bakje wortel-selderijsalade (250 gram)
1 zakje veldsla (75 gram)
1 takje basilicum (zakje à 15 gram)


Brood uithollen tot 3 centimeter van rand. Kipfilet en kaas in blokjes snijden. Venkelrauwkost en wortel-selderijsalade erdoor scheppen. Veldsla in brood leggen. Salade erop scheppen. Basilicumblaadjes van takjes nemen en salade ermee garneren.

4 personen

voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

land : Turkije
gerechtsoort : gevogeltegerecht

bron : Allerhande 6 juni 1996

Geen opmerkingen: