TOORAI TARKARI (COURGETTECURRY)
1,5 eetlepels olie
1 theelepel komijnzaad
225 gram courgettes, in plakken van een halve centimeter gesneden
½ theelepel chilipoeder
1 theelepel gemalen koriander
¼ theelepel gemalen kurkuma
3 - 4 verse in stukken gehakte tomaten, eventueel uit blik
zout naar smaak
1 gehalveerde groene peper
1 takje gehakte verse koriander
Verhit de lie en doe de komijnzaadjes in de pan. Als de zaadjes barsten, voegt u de plakjes courgette toe. Voeg al roerende de pepers, de kurkuma en de gemalen koriander toe. Roer alles goed door elkaar en voeg de stukjes tomaat toe. Bestrooi de courgette daarna met het zout, de groene pepers en de verse koriander. Doe het deksel op de pan en laat de courgette 10 tot 12 minuten stoven.
3 - 4 personen
voor- / bereidingstijd : 10 / 15 minuten
gebied : Zuid-Azië
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Koken met curry’s : Inspirerende ideeën voor heerlijke maaltijden / Judith Ferguson, Laita Ahmed en Carolyn Garner
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten