TAUGÉSALADE
200 gram taugé
1 gedroogde Chinese paddenstoel
25 gram so-oen (glasnoedels)
1 lente-uitje
1 eetlepel azijn
1 theelepel sesamolie
¾ theelepel zout
mespunt ve-tsin
De paddenstoel 30 minuten in warm water weken. De taugé samen met de paddenstoel 1 tot 2 minuten in kokend water blancheren, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Paddenstoel in reepjes snijden, de steelaanzet verwijderen. De so-oen weken, laten uitlekken en in stukken knippen. lente-ui in ringen snijden.
Alle ingrediënten mengen en de salade laten afkoelen.
3 personen
gebied : Verre Oosten
gerechtsoort : salade
bron : Lekker uit de toko : Wat je allemaal kunt maken van exotische kruiden, bijzondere ingrediënten, tropische groenten en fruit / Martha de Jager
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten