SAMBAL GORENG KERING (GEKRUIDE AARDAPPELSTAAFJES)
1 klein zakje fritessticks
½ uitje
1 teentje knoflook
2 theelepels laos
1 theelepel sambal oelek
2 theelepels goela djawa of bruine basterdsuiker
(zout)
1 eetlepel olie
De ui en knoflook fijnstampen en met de kruiden heel licht in de olie fruiten, de aardappelstaafjes erdoor roeren en goed verwarmen. De gesnipperde suiker erbij doen en blijven roeren tot de suiker gesmolten is. Het kan warm of koud gegeten worden.
4 personen
gebied : Verre Oosten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Lekker uit de toko : Wat je allemaal kunt maken van exotische kruiden, bijzondere ingrediënten, tropische groenten en fruit / Martha de Jager
woensdag 9 augustus 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten