OOSTERSE SPERZIEBOONTJES
300 gram sperziebonen
2 teentjes knoflook
1 ui
½ eetlepel kerrie
peper naar smaak
2 eetlepels kokos
2 (vegetarische) gehaktschijven of 2 (vegetarische) schnitzels
Kook de sperziebonen in ruim water beetgaar. Bak ondertussen de grof gesneden ui in olijfolie, voeg fijngesneden knoflookteentjes, peper, kerrie en gehaktschijven of vegetarische burgers toe en bak deze aan beide kanten. Verwijder de gehaktschijven of burgers, schep de gekookte sperziebonen bij het pittige uimengsel in de pan, schep ze een paar maal om en bestrooi het geheel met gemalen kokos.
Lekker met een graanproduct of rijst en een frisse salade.
2 personen
gebied : Verre Oosten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Odinieuws Fruit 30 september 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten