AUBERGINEROLLETJES
1 aubergine
80 gram blauwe schimmelkaas
20 gram amandelschaafsel
olijfolie om in te bakken
Was de aubergine en snijd de vrucht in de lengte in plakken van ongeveer ½ centimeter dun. Bak de aubergineplakken aan beide kanten in olijfolie. Laat de plakken op keukenpapier uitlekken. Rooster het amandelschaafsel heel kort in een droge koekenpan. Prak de blauwe kaas los en meng er ¾ van het amandelschaafsel door. Rol in elke aubergineplak 2 theelepels vol van het kaasmengsel. Leg de rolletjes in een schaaltje en bestrooi met de rest van het amandelschaafsel.
Feestelijk bijgerecht of heerlijk hartig hapje.
2 personen
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Odinieuws Fruit 23 oktober 2012
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten