CABBAGE WITH HOT BOILED DRESSING (KOOLSALADE MET WARME DRESSING)
2 uien
500 gram gesneden witte kool
1 ½ deciliter olie
5 eetlepels azijn
100 gram suiker
1 theelepel zout
1 theelepel selderijzout
1 eetlepel mosterd
½ theelepel witte peper
Uien snipperen. In slaschaal kool en ui door elkaar mengen. In pan doen: olie, azijn, suiker, zout, selderijzout, mosterd en peper.
Al roerende met garde dressing aan de kook brengen. Blijven roeren tot gebonden saus. Over kool-uimengsel schenken. Direct opdienen.
6 personen
voedingswaarde : 330 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 10 minuten
gebied : Louisiana, Verenigde Staten
gerechtsoort : salade
bron : Tip november 1990
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten