MEERVAL MET FRUITSALSA
4 meervalfilets
2 (bloed)sinaasappels
2 citroenen
200 gram aardbeien, in stukjes
1 gedroogd chilipepertje, gehakt
1 eetlepel honing
2 eetlepels witte wijnazijn
1 eetlepel zout
Snijd de schil met het wit van de sinaasappels en de citroenen. Wip de partjes eruit en vang ze met het sap op. Meng de sinaasappel- en citroenpartjes met de aardbeien. Voeg de chilipeper en 1 eetlepel honing toe en marineer de vruchten 1 uur. Breng 1 liter water met de azijn en het zout aan de kook. Voeg de vis toe, dek de pan af en zet de hittebron uit. Laat de vis 20 minuten garen. Serveer de vis lauwwarm met de fruitsalsa.
4 personen
voedingswaarde : 190 kcal p.p.
voorbereidings- / bereidingstijd : 15 / 60 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Lekker Gezond december 2001 / januari 2002
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten