TOMATE COM PIMENTOS MARINADOS E OREGÃOS (TOMATENSALADE MET GEMARINEERDE PAPRIKA EN OREGANO)
2 gemarineerde paprika’s, uitgelekt
6 rijpe tomaten, in plakjes
1 eetlepel gehakte verse oregano
5 eetlepels olijfolie
2 eetlepels wittewijnazijn
zeezout
Snijd grote stukken gemarineerde paprika in reepjes. Verdeel de plakjes tomaat en reepjes paprika over een schaal, bestrooi ze met de oregano en zeezout naar smaak.
Meng de olijfolie en azijn in een kan en giet de dressing over de salade. Serveer hem meteen of dek hem af en zet hem tot gebruik in de koelkast.
4 - 6 personen
voedingswaarde : 119 kcal p.p.
gebied : Portugal
gerechtsoort : voorgerecht
bron : De Portugese keuken : Tradities, ingrediënten, smaken, technieken, 65 klassieke recepten / Miguel Castro e Silva
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten