PIPE AI QUATTRO FORMAGGI (PIJPJESMACARONI MET 4 KAZEN-SAUS)
200 gram penne rigate (pijpjesmacaroni)
50 gram brie
50 gram gorgonzola
25 gram boter
½ deciliter slagroom
50 gram geraspte Gruyère
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
zout
versgemalen zwarte peper
basilicum voor garnering
Oven voorverwarmen op 225°C. Intussen macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Brie en gorgonzola in blokjes snijden. Macaroni afgieten. Macaroni vermengen met: boter, slagroom, brie, gorgonzola, Gruyère en Parmezaanse kaas. Op smaak brengen met zout en peper. In ovenschotel van 2 liter scheppen. In midden van oven kaas in 10 minuten laten smelten. Over 4 borden verdelen. Garneren met basilicum. Lekker met gemengde sla.
4 personen
voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 45 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : kaasgerecht
bron : Tip januari 1992
vrijdag 7 februari 2014
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten