POROTOS CON TOCINO (TUINBONEN MET SPEK)
1 kilo tuinbonen
60 gram doorregen spek
60 gram rauwe ham
1 gesnipperde ui
1 theelepel gehakte peterselie
½ theelepel oregano
2 grote rode schoongemaakte paprika’s, in repen
2 theelepels meel
2 theelepels suiker
zout
peper
vleesbouillon
Het kleingesneden spek aanbraden en daarna de ham, de ui, de paprika’s en de peterselie erbij doen. Binden met het meel, de bonen er aan toevoegen, kruiden met oregano, zout en peper en wat vleesbouillon toevoegen. Met de deksel op de pan laten stoven tot de bonen gaar zijn. Geef er knoflookworst bij.
4 personen
gebied : Chili
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Zuidamerikaanse en Caraïbische keuken / Theodor Böttiger
zaterdag 25 januari 2014
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten