VOLKORENBROOD GEITENKAAS-SPEK-STROOP
1 pakje ambachtelijk gerookt ontbijtspek (à 125 gram)
8 sneetjes stevig volkorenbrood
4 eetlepels rinse appelstroop
4 plakken jong belegen geitenkaas 50+
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak 1 pakje ambachtelijk gerookt ontbijtspek (à 125 gram) krokant. Besmeer 8 sneetjes stevig volkorenbrood elk met een ½ eetlepel rinse appelstroop. Beleg 4 van de sneetjes met 4 plakken jong belegen geitenkaas 50+ en het spek. Leg de andere sneetjes erop. Snijd doormidden. Lekker met reepjes little gem (sla).
4 personen
voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Allerhande juni 2013
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten