vrijdag 23 april 2010

Warme croissants met brie en rivierkreeftjes

WARME CROISSANTS MET BRIE EN RIVIERKREEFTJES

2 bosuitjes
12 cherrytomaatjes
6 takjes koriander
150 gram roombrie
4 gekoelde afbakcroissants naturel (pak à 2 stuks, AH)
1 bakje rivierkreeftjes (100 gram, AH)

Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Koriander fijnhakken. In kommetje bosui, tomaat en koriander door elkaar scheppen. Roombrie in plakken snijden.
Croissants overlangs halveren. Onderkanten op bakplaat leggen. Plakken brie erop leggen. Hierover tomatenmengsel en rivierkreeftjes verdelen. Bovenste helften van croissants erop leggen. Croissants in midden van oven in 8 minuten goudbruin en gaar bakken. Op schaal leggen.

4 personen

voedingswaarde : 380 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande april 2001

Geen opmerkingen: