SNELLE VEGAN MOUSSAKA
2 teentjes knoflook
2 uien
2 aubergines
500 gram aardappelschijfjes
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel gedroogde oregano
425 milliliter witte bonen in tomatensaus
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de knoflook fijn en de uien in dunne partjes. Snijd de aubergine in plakjes
Meng de knoflook, ui, aardappelschijfjes, witte bonen in tomatensaus en oregano in de ovenschaal door elkaar.
Verdeel de plakjes aubergine dakpansgewijs over het mengsel, besprenkel met olijfolie en rooster het geheel in 25 minuten in de oven gaar.
4 personen
voedingswaarde : 441 kcal p.p.
bereidings- / oventijd : 10 / 25 minuten
gerechtsoort : veganistisch gerecht
bron : Boodschappen augustus 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten