VISKOEKJES MET CHILI-MAYO
250 gram zalmfilet
250 gram garnalen, gepeld
1 eetlepel Thaise rode currypasta
1 eetlepel vissaus (eventueel)
1 ei, losgeklopt
1 handje koriander
2 lente-uitjes, in dunne ringen
zonnebloemolie, om te frituren
4 eetlepels chilimayonaise
1 limoen, in kwarten
Maal de zalm met de garnalen, currypasta, vissaus, ei, koriander en 1 bosui in een keukenmachine. Maak met vochtige handen 8 balletjes van dit mengsel en druk ze plat.
Verhit een laagje zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de viskoekjes in 4 – 5 minuten rondom goudbruin en gaar. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.
Bestrooi met de rest van de bosui en serveer de viskoekjes met de chili-mayo en de limoen.
4 personen
voedingswaarde : 510 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gebied : Thailand
gerechtsoort : snack
bron : Boodschappen oktober 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten