KIP IN INDIASE ROERBAKSAUS
150 gram snelkookrijst
150 gram peultjes
125 gram minimaïs
4 pappadums naturel
2 – 3 eetlepels olie
250 gram kipfilet in reepjes
570 gram Indiase roerbaksaus
7½ gram verse koriander
Rijst in 8 minuten gaarkoken en daarna 10 minuten afgedekt laten staan. Peultjes schoonmaken en met maïs in schaal leggen. Kokend water erop schenken en groenten 5 minuten laten staan. Pappadums licht bestrijken met olie en volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten afgieten. In wok olie verhitten en kipreepjes 2 minuten roerbakken. Peultjes en maïs toevoegen en 1 minuut meebakken. Roerbaksaus toevoegen en geheel nog 2 minuten laten sudderen. Rijst op twee borden scheppen. Kip tandoori erover verdelen en garneren met koriander. Pappadums ernaast leggen.
2 personen
voedingswaarde : 1035 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : India
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : AllerHande mei 2003
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten