HELE MAISKOLF VAN DE BBQ
4 maiskolven
4 – 6 eetlepels mayonaise
½ theelepel kurkuma
1 theelepel garam masala
1 kleine rode ui, gesnipperd
rasp van 1 limoen
1 rode peper, fijngehakt
4 eetlepels gebakken uitjes
Steek de barbecue aan.
Kook de maiskolven 15 minuten voor in water met zout. Gril de maiskolven 5 minuten op het rooster van de barbecue. Keer regelmatig. Smeer de mais in met de mayonaise en bestrooi rondom met de kurkuma, garam masala, ui, limoenrasp, rode peper en uitjes.
Lekker met een partje limoen erbij.
4 personen
voedingswaarde : 385 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Boodschappen mei 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten