GARNALEN IN DILLESAUS
200 gram gepelde Hollandse garnalen
2 tomaten
1 theelepel strooiaroma
200 gram droogkokende rijst
1 zakje Hollandaise saus
2 eetlepels dille
1 takje peterselie
3 eetlepels slagroom
1½ eetlepel sherry
In zeef onder koud stromend water garnalen afspoelen. Laten uitlekken. Tomaten wassen en in stukjes snijden.
In pan met water en strooiaroma rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in steelpan Hollandaise saus maken met 2½ deciliter water volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten en dille toevoegen en 2 minuten zachtjes meekoken. Peterselie erboven fijnknippen. Garnalen toevoegen en 1 minuut meewarmen. Slagroom en sherry erdoor roeren. Rijst op schaal scheppen. In midden kuiltje maken. Garnalensaus erin schenken.
Groentetip: andijviesalade.
4 personen
voedingswaarde : 615 kcal p.p.
bereidingstijd : 5 / 25 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip april 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten