PASTEITJE MET AVOCADO EN ZALMEITJES
1 grote avocado
½ bakje Cantadou met mierikswortel
1 eetlepel citroensap
4 eetlepels melk
¾ eetlepel dille (diepvries)
zout
peper
4 pasteibakjes
1 eetlepel zalmeitjes
Avocado schillen. Halveren en pit verwijderen. In mengbeker pureren. Toevoegen: Cantadou, citroensap, melk en dille. Pureren tot dikke saus. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap. In schaaltje doen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Oven voorverwarmen op 200°C. Op bakplaat in midden van oven pasteibakjes in 5 minuten heet laten worden. Op 4 bordjes zetten. Avocadosaus nogmaals doorroeren. Pasteibakjes vullen met saus. Garneren met zalmeitjes.
4 personen
voedingswaarde : 400 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 15 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip december 1988
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten