PERZIKSHAKE MET GEMBER
6 eetlepels gembersiroop
6 eetlepels suiker
1 limoen
4 verse perziken
5 deciliter ginger ale
Op schoteltje 4 eetlepels gembersiroop schenken. Suiker op ander schoteltje scheppen. Rand van 4 hoge glazen met een inhoud van 3 deciliter eerst in schoteltje met gembersiroop en vervolgens in suiker drukken.
Limoen goed schoonboenen, in plakjes snijden en 4 plakjes half insnijden. Perziken schillen, pitten verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Blokjes perzik met 2 eetlepels gembersiroop in keukenmachine pureren. Ginger ale erdoor mengen tot schuimige drank ontstaat en in glazen schenken. Plakjes limoen op land van glazen zetten en rietje in glazen steken.
4 personen
voedingswaarde : 190 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : drank
bron : AllerHande augustus 2001
zaterdag 3 september 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten