woensdag 27 juli 2022

Gekookte eitjes gedipt in citroenmayonaise met groene kruiden

GEKOOKTE EITJES GEDIPT IN CITROENMAYONAISE MET GROENE KRUIDEN

3 eierdooiers
1 theelepel mosterd
150 milliliter milde olie
citroensap
1 eetlepel fijngesneden peterselie
½ eetlepel fijngesneden bieslook
½ eetlepel fijngesneden dille
4 – 6 gekookte eitjes


Klop de dooiers los met de mosterd en voeg al kloppend druppelsgewijs de olie toe tot een dikke mayonaise ontstaat. Breng op smaak met citroensap, zout en peper en roer de kruiden erdoor. Serveer de mayonaise als een dip bij de gekookte eitjes.

4 - 6 personen

voedingswaarde : 365 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : hapje

bron : Delicious. juli 2007

Geen opmerkingen: