CHAMPIGNONS AUX HERBES (GESAUTEERDE CHAMPIGNONS MET SJALOTJES, KNOFLOOK EN KRUIDEN)
100 gram boter
1 eetlepel fijngehakte sjalotjes
750 gram champignons, schoongemaakt, in vieren gesneden
2 theelepels verse, gehakte peterselie
1 theelepel gehakte bieslook
1 theelepel kervel
1 teentje knoflook, fijngehakt
zout
Smelt de boter in een koekenpan. leg de sjalotjes erin en sauteer die 1 minuut. Voeg de champignons toe en sauteer die op middelhoog vuur 5 minuten onder af en toe roeren. Leg de peterselie, bieslook, kervel en knoflook in de pan en sauteer het geheel 1 à 2 minuten. Voeg zout naar smaak toe, roer goed en dien op.
4 personen
gebied : Normandië, Frankrijk
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Normandische keuken / Claude Guermont en Paul Frumkin
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten