GROENTESCHNITZELS MET KOMIJNEKAAS
6 sneetjes oud bruinbrood
150 gram rauwkost
150 gram gemalen oude kaas met komijn
2 eetlepels kerriesaus
2 (scharrel)eieren
zout
peper
50 gram paneermeel
40 gram boter of margarine
Brood fijn verkruimelen (in keukenmachine). In kom brood, rauwkost, kaas, kerriesaus en 1 ei goed vermengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Mengsel tot 8 driehoekige schnitzels vormen. In diep bord ander ei loskloppen. Op plat bord paneermeel strooien. Schnitzels eerst door ei halen, dan door paneermeel wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn met paneermeel. In grote koekenpan boter verhitten. Schnitzels in 4 minuten bruin en gaar bakken, halverwege keren.
Serveren met gebakken chillo’s (gekruide aardappeltjes) en tomaten-veldsla.
4 personen
voedingswaarde : 455 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : AllerHande 26 september 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten