dinsdag 9 maart 2021

Ontbijtpannenkoekjes met kalkoen

ONTBIJTPANNENKOEKJES MET KALKOEN

150 gram mix voor pannenkoeken (viergranen)
3½ deciliter melk
1 eetlepel gembersiroop
1 ei
olie
50 gram rucola- of waterkersblaadjes
150 gram gerookte kalkoen- of kipfilet, in dunne reepjes
1 papaja (of mango) in dunne reepjes
1 eetlepel geroosterd sesamzaad


Roer een glad beslag van pannenkoekenmix, melk, gembersiroop en ei. Verhit in een koekenpan steeds een beetje olie en bak hierin 20 kleine pannenkoekjes (drie in de pan). Serveer de pannenkoekjes samen met de rucola, kalkoenfilet en papaja. Strooi het sesamzaad erover.

4 personen

voedingswaarde : 485 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Tip culinair maart 2000

Geen opmerkingen: