ONTBIJTPANNENKOEKJES MET KALKOEN
150 gram mix voor pannenkoeken (viergranen)
3½ deciliter melk
1 eetlepel gembersiroop
1 ei
olie
50 gram rucola- of waterkersblaadjes
150 gram gerookte kalkoen- of kipfilet, in dunne reepjes
1 papaja (of mango) in dunne reepjes
1 eetlepel geroosterd sesamzaad
Roer een glad beslag van pannenkoekenmix, melk, gembersiroop en ei. Verhit in een koekenpan steeds een beetje olie en bak hierin 20 kleine pannenkoekjes (drie in de pan). Serveer de pannenkoekjes samen met de rucola, kalkoenfilet en papaja. Strooi het sesamzaad erover.
4 personen
voedingswaarde : 485 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip culinair maart 2000
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten